Portret fotograaf regio Eindhoven

Laat klanten zien wie je bent! Als portretfotograaf weet ik dat een goede profielfoto hét visitekaartje is voor jou als professional en je bedrijf. Een persoonlijke uitstraling laten vastleggen door een portretfotograaf waardoor klanten zien met wie ze te maken hebben is prio nummer 1 in netwerken en het scheppen van vertrouwen. De meeste klanten komen uit de regio Valkenswaard / Eindhoven, maar mocht je verder weg zitten dan kan dat natuurlijk ook gewoon.

Zakelijk, glamour of stoer: als portret fotograaf fotografeer ik in een stijl die bij je past. Ter plekke bekijken we het resultaat, en selecteren we de portretfoto die laat zien wie jij echt bent en waar jij je fijn bij voelt.

LinkedIn profielfoto

De meeste mensen gaan online op zoek naar jou en je team. LinkedIn is daarvoor een uitstekend platform. Een goede en professionele profielfoto is dus onmisbaar. Benut je kansen en schep de juiste indruk door je te presenteren met een profielfoto zoals je bent en wil dat mensen je zien.

Model/artiesten fotografie

Ben je model, DJ of een andere artiest en wil je een serie aan professionele foto's? Ik fotografeer in de stijl die bij jou past en denk mee in zaken als belichting, kleur en uitstraling. Het is namelijk jouw toekomst! De foto's mogen altijd rechtenvrij voor alle doeleinden gebruikt worden.

Zakelijk portret op locatie

Voor bedrijven kom ik één of meerdere dagen met mijn mobiele fotostudio op locatie. De setup heeft een ruimte nodig van 20m2. Er volgt een introductie per e-mail aan het personeel, zodat iedereen begrijpt wat de bedoeling is. Ter plekke kan het personeel zelf hun favoriete foto uitkiezen als deze conform de bedrijfsrichtlijnen is.

Vertrouwen in je eigen verhaal

Voor iedereen die de kracht van personal branding begrijpt.

Hoogwaardige beeldbewerking

Professionele foto/film studio

100% kwaliteitsgarantie

Beelden zijn rechtenvrij

Spoed opdracht mogelijk

14 dagen betaaltermijn

Edco logo
Playboy logo
Telegraaf Media Groep logo
Multi Logo
Croy logo
Zoover logo

Portfolio & informatie

Naast portret fotografie vind je hier 3 andere soorten bedrijfsfotografie die ik aanbied.

Contact

[email protected]
+31 6 21562487
De Kreijenbeek 71, 5553 BB Valkenswaard

Adres fotostudio

Meerheide 100K, 5521 DX Eersel
Route plannen