Profielfoto van Wendy de Graaf

Wie ben ik

Wendy de Graaf

Ik woon in Valkenswaard en ben ruim 9 jaar fulltime fotograaf. Ik houd van afwisseling en heb dan ook vele soorten fotografie gedaan. Momenteel focus ik me op de zakelijke fotografie. Na mijn studie HBO Marketing ben ik me blijven verdiepen in de factoren die het succes van een bedrijf bepalen. Ik zie graag bedrijven groeien en draag daar met veel plezier met mijn werk aan bij.

Edco logo
Playboy logo
Telegraaf Media Groep logo
Multi Logo
Croy logo
Zoover logo

Fotostudio in Eersel

Vanuit de fotostudio in Eersel fotografeer ik diverse opdrachten wanneer het echt goed moet zijn, zoals bij merkfotografie. De studio beschikt over de allerbeste foto- en video apparatuur. Er is er een limbowand, een scala aan verschillende softboxen, een visagieruimte, kleedruimte, badkamer en zelfs een complete kookstudio ingericht door een professionele kok.

Samenwerking met Creaktor

Doordat ik ook samenwerk met mijn partner (Alexander van Aken van Creaktor). De combinatie van mijn kennis van fotografie en marketing en de creativiteit van hem, leidt tot hele mooie dingen. We ontwikkelen corporate & brand identities en managen de content. Denk daarbij vooral aan sound en identity design, content voor social media, het ontwerpen en ontwikkelen van websites, fotografie en video.

Portfolio & informatie

Bekijk hier de verschillende soorten fotografie die ik aanbied.

Contact

[email protected]
+31 6 21562487
De Kreijenbeek 71, 5553 BB Valkenswaard

Adres fotostudio

Meerheide 100K, 5521 DX Eersel
Route plannen