Profielfoto van Wendy de Graaf

Wie ben ik

Wendy de Graaf

Ik ben ruim 9 jaar fulltime fotograaf. Ik houd van afwisseling en heb dan ook vele soorten fotografie gedaan. Momenteel focus ik me op de zakelijke fotografie. Na mijn studie HBO Marketing ben ik me blijven verdiepen in de factoren die het succes van een bedrijf bepalen. Ik zie graag bedrijven groeien en draag daar met veel plezier met mijn werk aan bij. 


Edco logo
Playboy logo
Telegraaf Media Groep logo
Multi Logo
Croy logo
Zoover logo

Werkplek en fotostudio in Eersel

Vanuit de fotostudio in Eersel fotografeer ik diverse opdrachten. De studio beschikt over de allerbeste foto- en video apparatuur. Er is er een limbowand, een scala aan verschillende softboxen, een visagieruimte en zelfs een complete kookstudio.

Samenwerking met Creaktor

Doordat ik ook samenwerk met mijn partner (Alexander van Aken van Creaktor). De combinatie van mijn kennis van fotografie en marketing en de creativiteit van hem, leidt tot hele mooie dingen. We ontwikkelen corporate & brand identities en managen de content. Denk daarbij vooral aan sound en identity design, content voor social media, het ontwerpen en ontwikkelen van websites, fotografie en video.

Profielfoto van Wendy de Graaf

Vrije tijd en gezin

Werk is leuk, maar we leven uiteindelijk vooral om te genieten van het leven. Heel blij ben ik dan ook met mijn twee kleine meisjes Loa (2) en Maecy (bijna 1).

Als moeder leer je te multitasken en de kleine dingen te waarderen. Erop uit met mijn gezin, samen nieuwe dingen ervaren en vooral genieten. Daar draait het om.

Portfolio & informatie

Bekijk hier de verschillende soorten fotografie die ik aanbied.