Werklocatie

Fotostudio Eersel vlakbij Eindhoven

Vanuit de fotostudio in Eersel (10 minuten van Valkenswaard & Eindhoven), fotografeer ik diverse opdrachten voor klanten. De studio beschikt over de beste apparatuur en heeft een scala aan verschillende materialen. Qua faciliteiten is er een limbowand, een visagie-, vergader- & kleedruimte. Er is zelfs een kookstudio ingericht door een professionele kok! 

De fotostudio is goed bereikbaar via de A67, afslag Eersel. Het vestigingsadres is Meerheide 100K, 5521 DX Eersel.
Edco logo
Playboy logo
Telegraaf Media Groep logo
Multi Logo
Croy logo
Zoover logo
Rondwand / Limbowand

Rondwand / Limbowand

Deze grote rondwand / limbowand helpt met een fantastische belichting en is ideaal voor het fotograferen van modellen en producten die vrijstaand gemaakt moeten worden.

Visagie ruimte

Visagie ruimte

De visagie ruimte beschikt over veel daglicht en een mooie grote spiegel. 'This is where the magic happens'. Ik werk samen met een vast aantal visagisten. 

Licht & accesoires

Licht & accesoires

De fotostudio beschikt over 6 hensel 500 watt lampen en vele soorten softboxen, een beautydish, reflectoren en vele accessoires. Ook zijn er 9 dimbare LED panelen. 

Douche- & kleedruimte

Douche- & kleedruimte

Jezelf klaarmaken voor de fotoshoot of tussendoor even omkleden kan in de kleedruimte welke zich bevindt naast de visagie ruimte. Ook is er een badkamer, mocht je je nog even willen opfrissen. 

Kookstudio

Kookstudio

De professionele kookstudio is van alle gemakken voorzien. Zo is er o.a. een oven, magnetron, warmtelades, quooker en 9-pits gaskookplaat.

Workshop & vergadering

Workshop & vergadering

Voor het geven van workshops heb ik de beschikking over een grote 12- persoons tafel, met koffie- en theehoek. Hier ontmoet ik klanten en geef ik workshops.  

Een foto- & filmstudio van alle gemakken voorzien

De fotostudio in combinatie met alle overige ruimtes, zijn zeer geschikt om één of meerdere dagen intensief te fotograferen. Voor productfotografie, foodfotografie en portretfotografie kun je mij in de studio boeken.

Portfolio & informatie

Klik op een van de 4 soorten fotografie die ik als fotograaf aanbied.

Contact

[email protected]
+31 6 21562487
De Kreijenbeek 71, 5553 BB Valkenswaard

Adres fotostudio

Meerheide 100K, 5521 DX Eersel
Route plannen