Foodfotograaf regio Eindhoven

Laat je gerechten smaakvol fotograferen door mij als food fotograaf! Zit je in de regio van Valkenswaard / Eindhoven? Ideaal! Zit je verder weg? Geen probleem, dan kom ik gewoon naar je toe. Als foodfotograaf fotografeer ik gerechten voor restaurants, kookboeken en magazines. De foto’s kunnen worden gemaakt op locatie in uw eigen restaurant, maar ook in mijn fotostudio. Hierin is een professionele kookstudio aanwezig voor het maken van de meest sfeervolle food foto’s. Ik werk indien gewenst samen met food stylisten.

Lekker eten zien maakt dat je er zin in krijgt, een goede food foto verkoopt! Als foodfotograaf kom ik graag met je in contact.

Gerechten fotograferen in eigen kookstudio

De fotostudio in Eersel (nabij Eindhoven) beschikt over een professionele 9-pits kookstudio en is verder van alle gemakken voorzien. De kookstudio is samengesteld in samenwerking met een top chef, en leent zich perfect voor het maken van gerechten die gefotografeerd moeten worden. Het is ook mogelijk een foodstylist in te huren.

Gerechten laten fotograferen op locatie

Zelf woon ik in Valkenswaard (regio Eindhoven), maar ik beweeg me eigenlijk wel door heel Nederland en België om gerechten voor foodlovers te fotograferen. Vaak zijn deze opdrachten in combinatie met exterieur- & interieur fotografie, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Zorgen dat het naar meer smaakt

De mooiste foto's zijn het beste recept.

Hoogwaardige beeldbewerking

Professionele foto/film studio

100% kwaliteitsgarantie

Beelden zijn rechtenvrij

Spoed opdracht mogelijk

14 dagen betaaltermijn

Edco logo
Playboy logo
Telegraaf Media Groep logo
Multi Logo
Croy logo
Zoover logo

Portfolio & informatie

Naast foodfotografie vind je hier 3 andere soorten zakelijke bedrijfsfotografie die ik aanbied.

Contact

[email protected]
+31 6 21562487
De Kreijenbeek 71, 5553 BB Valkenswaard

Adres fotostudio

Meerheide 100K, 5521 DX Eersel
Route plannen